Huizen te koop in Landgoed Driessen | Wijkinformatie
Landgoed Driessen

Een unieke wijk, waar je blijft wonen

Ben jij op zoek naar een huis in Landgoed Driessen te Waalwijk? Of overweeg je juist een woning te koop aan te bieden? Carré de Wit makelaardij kent de wijk door en door en heeft reeds tientallen huizen mogen laten passeren. De wijk is relatief nieuw, hoewel de oplevering van de eerste deelwijk De Gaard reeds in 2007 is geweest. Op deze pagina lees je alle relevante wijkinformatie van Landgoed Driessen.

Bekijk woningaanbod
Wijkinformatie

Dé kenmerken

Landgoed Driessen is het gebied ten westen van de provinciale weg N261, tussen de stad Waalwijk en het dorp Spang-Capelle. De wijk bestaat uit twee delen, gescheiden door het Halve Zolenpad.

Driessen bestaat uit de volgende deelwijken: De Gaard, De Villa, Het Koetshuis, De Driesser Velden Oost en De Bibliotheek. In de toekomst zullen ook de deelwijken De Orangerie en Het Lommerrijk uitgewerkt en gerealiseerd worden.

De wijk is centraal gelegen en op de fiets ben je zo in het centrum van Waalwijk, Sprang-Capelle of Kaatsheuvel. Maar ook bij de Efteling en het natuurpark de Loonse en Drunense Duinen ben je met enkele trapbewegingen.

Het openbaar vervoer is prima geregeld en de snelwegen in de regio zijn via de Noorder Allee snel te bereiken.

  • Veel groen in de wijk met veel speelgelegenheid
  • Rustige wijk met vooral bestemmingsverkeer
  • Kinderopvang Mikz
  • Basisscholen De Koningsschool en Villa Vlinderhof
  • Middelbare school Willem van Oranjecollege
  • Sporthal de Slagen en voetbalverenigingen RWB en NEO
  • Gezondheidscentrum Driessen
gratis waardebepaling
Weten wat jouw huis waard is?

Gratis waardebepaling

Overweeg je Landgoed Driessen te verlaten of wil je juist binnen de wijk een ‘move’ maken? Met onze Gratis waardebepaling weet je direct wat je woning binnen de huidige woningmarkt waard is. Onze online tool werkt natuurlijk maar bij benadering, dus schroom vooral niet om contact met ons op te nemen voor vrijblijvend adviesgesprek!

Gratis waardebepaling
Direct contact opnemen

Meer weten over deze wijk?

Neem contact op