Taxatie Waalwijk, Kaatsheuvel en omstreken? | Carre De Wit makelaardij
gratis waardebepaling
Taxatie

De taxateur in regio Waalwijk en Kaatsheuvel

Wilt u betrouwbare, marktconforme informatie over de waarde van uw huis? Onze taxateurs kennen uw buurt op hun duimpje. Zij zijn op de hoogte van de actuele marktomstandigheden en houden rekening met de staat van onderhoud en de bijzonderheden van uw huis, maar ook met bijvoorbeeld de milieuaspecten, bestemmingsplannen en de meest actuele vraag- en aanbodverhoudingen in de markt.

Onze beëdigde en gecertificeerde taxateurs staan garant voor een realistisch waardeoordeel, gebaseerd op objectiviteit en deskundigheid. Als u een indicatieve waarde van uw huis nodig heeft, kiest u voor één van de (gratis) waardebepalingen. Wilt u de waarde weten voor het aanvragen van bijvoorbeeld een hypotheek, dan kiest u voor een taxatierapport.

Gratis waardebepaling
Wat staat er in een

Taxatierapport?

Taxatie - Onderhoudstoestand
01

Onderhoudstoestand

In welke bouwkundige staat is de woning? Onze taxateur inspecteert hierbij de bouwkundige elementen én doet een kostenraming voor de onderhoudskosten die je binnen 5 jaar globaal kan verwachten. Let op: de bouwkundige opnamestaat is geen vervanger voor een bouwkundig rapport.

02

Onderbouwing van het waardeoordeel

Onze taxateur geeft in het rapport uitleg over de waarde van de woning en hoe hij of zij tot deze waarde is gekomen. Ook worden er enkele foto’s van de woning genomen. Er worden referenties bijgevoegd en er wordt uitleg gegeven waarom deze referenties zijn gebruikt.

03

Privaatrechtelijke aspecten

Onze taxateur onderzoekt welke afspraken zijn gemaakt met betrekking tot de woning of appartement. Hierbij wordt een check gedaan in het Kadaster en wordt het eigendomsbewijs doorgenomen. Zijn er bijzondere erfdienstbaarheden of zijn er andere afspraken die van invloed zijn.

04

Publiekrechtelijke aspecten

Onze taxateur onderzoekt ook wat de publieke rechten zijn die op de woning van toepassing zijn. Denk aan: Wat is het bestemmingsplan, zijn er vestigingseisen, zijn er verkoop belemmerende bepalingen, is een pand opgenomen op een gemeentelijke of landelijke monumentenlijst.

05

Mogelijke verontreiniging

Wat zijn de gevolgen van verontreinigde grond voor de waarde van de woning? Die vraag kan plotseling actueel zijn bij het kopen, bouwen of verkopen van een woning. Welke invloed heeft een eventuele vervuiling. In een taxatierapport worden ook deze aspecten onderzocht en getoetst.

Gevalideerd taxatierapport

Verplichte controle van het rapport van de taxateur

Een taxatierapport is in de meeste gevallen verplicht als je een huis gaat kopen. Dit wordt een gevalideerde taxatie genoemd en deze heb je dan nodig voor de hypotheekaanvraag. Soms is een taxatierapport nodig om de waarde van je huis aan te tonen in verband met een relatiebeëindiging, oversluiten van je hypotheek, financieren van een verbouwing of het verlagen van je rente-opslag.

Contact

Marijn Schalken

Makelaar en taxateur

Ik wil me graag even voorstellen, ik ben Marijn Schalken, makelaar en NVM-taxateur woonachtig in Vlijmen, werkzaam in de Langstraat. Ik ben een gezinsman en geniet enorm van mijn vrouw en onze twee kinderen; mijn zoon en dochter zijn alles voor mij. Wanneer ik niet aan het werk ben, vind ik het heerlijk om in de prachtige Loonse en Drunense Duinen te sporten, waar ik vaak ga hardlopen of mountainbiken.

Als makelaar heb ik al meer dan vijtien jaar ervaring in de makelaardij, wat me een uitgebreide kennis heeft gegeven van de lokale vastgoedmarkt. Ik ben er dan ook trots op dat ik mijn klanten kan helpen om hun ideale woning te vinden of hun huidige woning te verkopen. Ik ben erg nauwkeurig en ik zorg ervoor dat elk aspect van het proces tot in de puntjes wordt uitgevoerd.

Wat mij uniek maakt, is mijn persoonlijke benadering en mijn klantgerichte aanpak. Ik ben betrouwbaar en altijd bereid om mijn klanten te helpen, wat er ook gebeurt. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten zich op hun gemak voelen bij mij en ik doe er alles aan om een goede vertrouwensband met hen op te bouwen.

Dus als je op zoek bent naar een ervaren en deskundige NVM-taxateur en makelaar, dan ben ik de persoon die je zoekt. Ik sta klaar om je te helpen bij het vinden van je droomwoning, het verkopen van je huidige woning of het maken van een woningtaxatie . Neem gerust contact met me op en ik zal je graag van dienst zijn.

Taxatiekosten bij Carré de Wit

Al vanaf € 565

Carré de Wit beschikt over erkende taxateurs die de regio Waalwijk als geen ander kent. Hierdoor hebben wij ruime ervaring met taxaties van woningen en weten we wat er speelt rondom jouw (toekomstige) woning. Na opname is het taxatierapport binnen een week gereed. Eventuele is een spoedtaxatie ook mogelijk.

U heeft al een taxatie vanaf € 565,-, dit zijn de taxatiekosten, inclusief:

  • kosten van de taxateur
  • kosten voor het Kadaster
  • gemeenteleges
  • administratiekosten
Vraag een taxatie aan
Contact

Op zoek naar een taxateur?

flying-popup

Welkom Thuis magazine

Lees nu de nieuwe Welkom Thuis
Magazine

Lees meer