Aankoopmakelaar Waalwijk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Juiste prijs

Kritische aankoopmakelaar in Waalwijk en omstreken

Als je verliefd bent geworden op een huis, kijk je vaak door een roze bril. Dan heb je iemand nodig die naar dat huis kijkt met een kritische bril. Een aankoopmakelaar beschikt over zo’n kritische bril en kijkt dan ook vaak heel anders naar een huis. Een aankoopmakelaar geeft een heldere zicht op het woongenot op lange termijn en focust zich op argumenten om de vraagprijs omlaag te krijgen. Zo zorgt een aankoopmakelaar ervoor dat je de juiste prijs betaalt voor je woning.

Direct contact opnemen
Werkwijze

Zo begeleiden wij je bij een aankoop

01

Gratis adviesgesprek

Ben je verliefd geworden op een huis, maar twijfel je of het haalbaar is? Vraag het Carré Makelaars. Dan krijg je snel inzicht in de werkelijke waarde van het huis. Zo weet je wat je kansen zijn. Uiteraard helpen we je met aankooptips. Zo kun je goed voorbereid aan de slag.

02

Onderzoek en advies

Wil je graag advies op maat voor het huis dat jij op het oog hebt? Carré Makelaars neemt contact op met de verkopende partij voor een gezamenlijke aankoopbezichtiging. Tijdens een aankoopbezichtiging nemen we uitgebreid de tijd om de woning te inspecteren. Na afloop bespreken we de pros en cons met je.

Uiteraard kan je dit ook combineren met een taxatierapport. We bieden je tegen een gereduceerd tarief een taxatierapport en eventueel een bouwkundige keuring aan.

03

Aankooponderhandeling

Bij Carré Makelaars weten we hoe we dit spel moeten spelen. Hierbij halen we voor jou het onderste uit de kan. Zo bespaar jij veel geld én zorgen.

04

Afhandeling

Als de onderhandeling succesvol is afgerond, helpen wij je verder. We begeleiden het traject voor de opmaak van de koopovereenkomst. Daarnaast doen we de juridische controle en kunnen we je adviseren bij de keuze voor een hypotheekadviseur en notaris. Uiteraard zijn wij aanwezig bij de eindinspectie van je nieuwe thuis en de notariële overdracht.

Referenties

Tevreden klanten

Bij de aankoop van ons nieuwe huis waren we erg blij met de inzichten van de aankoopmakelaar. Het bepalen van een openingsbod is toch altijd spannend. Daarbij hebben we zelf weinig verstand van bouw gerelateerde zaken hebben we het toch over een jaren 30 woning.

Besoyensestraat, Waalwijk Verkoop
Contact

Wij helpen je graag

[contact-form-7 id=”6″ title=”Contact Us”]

Teamfoto Carre de Wit makelaar Waalwijk
Zelf of een beetje hulp

Kun je zelf dan geen woning kopen?

Jazeker wel. Vergelijk het met fietsen. Iedereen kan het! Als koper ben je de amateurrenner. De verkopend makelaar is de prof. Als je het tegen elkaar op moet nemen, raad je al wie er wint. Daarom helpt Carré Makelaars je als aankoopmakelaar. We helpen je bij het zoeken, vinden en aankopen van een (nieuwe) woning. Uiteraard tegen de best mogelijke voorwaarden en condities.

Neem direct contact op