Aankoopmakelaar Waalwijk


gratis waardebepaling
Juiste prijs

Kritische aankoopmakelaar in Waalwijk en omstreken

Als je verliefd bent geworden op een huis, kijk je vaak door een roze bril. Dan heb je iemand nodig die naar dat huis kijkt met een kritische bril. Een aankoopmakelaar beschikt over zo’n kritische bril en kijkt dan ook vaak heel anders naar een huis. Een aankoopmakelaar geeft een heldere zicht op het woongenot op lange termijn en focust zich op argumenten om de vraagprijs omlaag te krijgen. Zo zorgt een aankoopmakelaar ervoor dat je de juiste prijs betaalt voor je woning.

Direct contact opnemen
Gratis Online Zoekservice?

Ontvang als eerste het meest actuele aanbod

De meeste makelaars bieden een gratis zoekopdracht, met alleen aanbod van hun eigen huizen. Wij gaan verder.

Als je hier een zoekprofiel aanmaakt met jouw woonwensen, krijg je voortaan ál het nieuwe huizenaanbod van álle makelaars in je mailbox, zodra zij het huis op actief zetten, vaak al voordat het op Funda staat. Dit systeem is volledig geautomatiseerd en laat je de huizen zien die actief te koop of te huur worden aangeboden. Als je bij ons een profiel aanmaakt met je woonwensen, dan ontvang je als eerste het meest actuele aanbod van alle makelaars in je mailbox.

Zoekservice
Werkwijze

Zo begeleiden wij je bij een aankoop

01

Gratis adviesgesprek

Ben je verliefd geworden op een huis, maar twijfel je of het haalbaar is? Vraag het Carré De Wit makelaardij. Dan krijg je snel inzicht in de werkelijke waarde van het huis. Zo weet je wat je kansen zijn. Uiteraard helpen we je met aankooptips. Zo kun je goed voorbereid aan de slag.

02

Onderzoek en advies

Wil je graag advies op maat voor het huis dat jij op het oog hebt? Carré De Wit makelaardij neemt contact op met de verkopende partij voor een gezamenlijke aankoopbezichtiging. Tijdens een aankoopbezichtiging nemen we uitgebreid de tijd om de woning te inspecteren. Na afloop bespreken we de pros en cons met je.

Uiteraard kan je dit ook combineren met een taxatierapport. We bieden je tegen een gereduceerd tarief een taxatierapport en eventueel een bouwkundige keuring aan.

03

Aankooponderhandeling

Bij Carré De Wit makelaardij weten we hoe we dit spel moeten spelen. Hierbij halen we voor jou het onderste uit de kan. Zo bespaar je veel geld en zorgen.

04

Afhandeling

Als de onderhandeling succesvol is afgerond, helpen wij je verder. We begeleiden het traject voor de opmaak van de koopovereenkomst. Daarnaast doen we de juridische controle en kunnen we je adviseren bij de keuze voor een hypotheekadviseur en notaris. Uiteraard zijn wij aanwezig bij de eindinspectie van je nieuwe thuis en de notariële overdracht.

Referenties

Tevreden klanten

Bij de aankoop van ons nieuwe huis waren we erg blij met de inzichten van de aankoopmakelaar. Het bepalen van een openingsbod is toch altijd spannend. Daarbij hebben we zelf weinig verstand van bouw gerelateerde zaken hebben we het toch over een jaren 30 woning.

Besoyensestraat 121 in Waalwijk | Verkoopstyling 9,6 Erg tevreden over de verkoop: goed meegedacht over de verkoopstrategie en praktische invulling van bijvoorbeeld de extra woonaccessoires.
Contact

Wij helpen je graag

Teamfoto Carre de Wit makelaar Waalwijk
Zelf of een beetje hulp

Kun je zelf dan geen woning kopen?

Jazeker wel. Vergelijk het met fietsen. Iedereen kan het! Als koper ben je de amateurrenner. De verkopend makelaar is de prof. Als je het tegen elkaar op moet nemen, raad je al wie er wint. Daarom helpt Carré Makelaars je als aankoopmakelaar. We helpen je bij het zoeken, vinden en aankopen van een (nieuwe) woning. Uiteraard tegen de best mogelijke voorwaarden en condities.

Neem direct contact op