Over ons - Carré De Wit
Onze medewerkers

Persoonlijk & betrokken

Uniek
Sinds 2018 zijn we onbetwist marktleider en specialist in woningpresentaties en in onze marketing. We zijn meerdere keren door Funda onderscheiden voor de beste makelaarsfilm en onze brochures zijn ware koffietafelboeken.

Persoonlijk
Met een compact team, goede transacties, maar ook de beste verkoop- en aankoopresultaten als gevolg.

Betrouwbaar
Natuurlijk doen we hiervoor ook enorm ons best; we lopen graag voorop, staan nooit stil, dagen onszelf uit en willen alleen het allerbeste voor onze klanten.

Gepassioneerd als we zijn, kunnen we nog wel even doorgaan met deze borstklopperij, maar …

Contact

Marcello

Welkom Thuis | Makelaar

Hoi, mijn naam is Marcello.  Ondanks dat ik al jaren geleden het makelaarsvak in wilde heeft het geduurd tot 2016 dat ik echt gestart ben. Maar dan ben ik ook gelijk gestart met Carré makelaars. In 2019 hebben we De wit makelaardij overgenomen. Dan weet je gelijk waarom ons bedrijf Carré De Wit makelaardij heet.

 

Naast dat makelaar mijn werk is, is. het ook mijn hobby. Iedere bezichtiging is een nieuwe kans om mensen te helpen om hun droomhuis te vinden. Naast mijn werk ben ik verzot op het bourgondische leven en zeker niet op de laatste plaats mijn gezin. Marieke…inderdaad, ze werkt ook in de zaak. Samen met onze twee zoons, wonen we in Sprang-Capelle, zijn we dol op theater en muziek.

Contact

Manon

Onmisbaar op kantoor (office-manager)
Contact

Marieke

Administratieve duizendpoot
Contact

Marijn

Makelaar en taxateur
Contact

Kayleigh

Content-creator

Verkoopcijfer

9,6
Makelaardij

De makelaar in de Langstraat die innoveert

Eerlijk is eerlijk: bovenal hebben we ons succes te danken aan onze (trouwe) klanten die ons hun opdracht toevertrouwen. Die iedere keer maar weer hun huis opruimen voor een bezichtiging. Die ons scherp houden met soms pittige vragen. Die in het heetst van de strijd ons weer laten zien hoe emotioneel het kopen of verkopen van een huis kan zijn … En die ons uiteindelijk van harte aanbevelen bij hun vrienden en kennissen net als ons blij maken met een mooie review.
Ode aan onze klanten!

& WIE BENT U?
Genoeg over ons; we maken graag kennis met u! Nodig ons uit voor een gesprek en vertel ons over u, uw woning, uw droomwoning, uw wensen, uw vragen en uw verwachtingen van ons. Daag ons maar uit, we zijn benieuwd!

Woning check

Weet jij wat je woning waard is?

Gratis woningcheck