Mijn favorieten

Je woning verkopen

Makelaar in Waalwijk? Carré Makelaars doet ‘t anders

Unieke verkoopborden, brochures die eruitzien als chique koffietafelboeken en een unieke video voor jouw woning. Dit is slechts een kleine greep uit het pakket dat wij je bieden. Ben je in voor een originele aanpak?


Welkom thuis!

Met deze zin willen wij jou als verkoper, maar ook de potentiële koper gastvrij ontvangen. Welkom heten. Het huis laten ervaren. Ervaren door niet een snelle rondleiding, maar door een excursie door de woning. Wie zijn huis bij Carré de Wit Makelaardij te koop zet, wordt bijna opnieuw verliefd op zijn woning.


Een huis verkopen is een bijzondere aangelegenheid

Gemiddeld verkoop je 3 keer in je leven je huis. Dat is dus een bijzondere aangelegenheid. Als makelaar willen wij het gevoel van je (t)huis duidelijk overbrengen. We willen dat de koper zich thuis voelt en het huis voor de koop al echt kan ervaren. Dat doen we o.a. met een uitgebreide brochure – met de chique uitstraling van een koffietafelboek – en een unieke presentatiefilm. Op deze manier geven we alvast een (virtuele) rondleiding door jouw woning.
 

Een eigen film voor je woning

Waarom een film per woning? Zo’n film blijft langer hangen in het geheugen van de bezoekers. Op feestjes kun je via je mobiel makkelijk laten zien welk huis je op het oog hebt. Daarnaast kun je op deze manier de woning vanaf je eigen bank nog een keer bezichtigen. Nieuwsgierig hoe onze films eruit zien? Via ons YouTube kanaal vind je verschillende voorbeelden

Wist je trouwens al dat we met onze films maar liefst 4 keer zijn genomineerd voor 'Video van de maand' op Funda?


Bereken de waarde van je woning

Je kunt hier de geschatte waarde van je woning alvast berekenen. Zo helpt Carré Makelaars je alvast op weg met de verkoop van je woning.


De makelaar in Waalwijk die innoveert

Bij Carré Makelaars gaan we altijd mee met onze tijd. Dat betekent dat we gebruik maken van de allernieuwste technieken op makelaarsgebied. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze digitale bezichtigingen? Ook zorgen we ervoor dat jouw woning er op de foto's en film op z'n best uitziet. Hoe we dat doen? We geven niet alleen workshops in interieurstyling, maar zorgen er ook voor dat er een styliste langskomt die jou daarbij helpt.
 

Jouw makelaar in omgeving Waalwijk

Je kunt ons vinden in Waalwijk en omgeving. We zijn zeer goed bekend met de huizenmarkt in de regio Waalwijk.


Zes prikkelende zekerheden

Verder geven we je natuurlijk de 6 prikkelende zekerheden waarmee we als makelaar jouw huis binnen enkele weken verkopen.
  • Verrassende aanpak
  • Eerlijk en persoonlijk advies
  • Doeltreffende verkoopstyling
  • Bijzondere brochures
  • Overtuigende video’s
  • Inspirerende workshops

 Ben je in voor een originele aanpak, dan maken we graag kennis met je!
 
Meer informatie aanvragen:
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring