Mijn favorieten

Je woning verkopen

Carré Makelaars doet ‘t anders

Unieke verkoopborden, brochures die eruitzien als chique koffietafelboeken en een eigen website voor jouw woning. En dit is slechts een kleine greep uit het pakket dat wij je bieden. Ben je in voor een originele aanpak?


Welkom thuis!

Met deze zin willen wij jou als verkoper, maar ook de potentiele koper gastvrij ontvangen. Welkom heten. Het huis laten ervaren. Ervaren door niet een snelle rondleiding, maar door een excursie door de woning. Wie zijn huis bij Carré Makelaars te koop zet, wordt bijna opnieuw verliefd op zijn woning.


Een huis verkopen is een bijzondere aangelegenheid

Gemiddeld verkoop je 3 keer in je leven je huis. Dat is een bijzondere aangelegenheid. Als makelaar willen wij het gevoel van het huis duidelijk overbrengen. We willen dat de koper zich thuis voelt en het huis voor de koop al echt kan ervaren. Dat doen we o.a. met een brochure – met de chique uitstraling van een koffietafelboek – en een website. We bouwen een eigen website voor je woning, inclusief virtuele rondleiding door het pand.
 Een eigen website voor je woning

Waarom een website per woning? Zo’n site blijft langer hangen in het geheugen van de bezoekers. Op feestjes kun je via je mobiel makkelijk laten zien welk huis je op het oog hebt. Daarnaast kun je op deze manier de woning vanaf je eigen bank nog een keer bezichtigen. Nieuwsgierig hoe dat eruit ziet? Hier vind je een voorbeeld.


Bereken de waarde van je woning

Je kunt hier de geschatte waarde van je woning berekenen. Zo helpt Carré Makelaars je alvast op weg met de verkoop van je woning.


De makelaar die innoveert

Bij Carré Makelaars willen we altijd gaan we mee met onze tijd. Dat betekent dat we gebruik maken van de allernieuwste technieken op makelaarsgebied. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze digitale bezichtigingen?

Waar Funda tot nu toe alleen 360 graden foto’s aanbiedt en waar je van hotspot naar hotspot kan klikken, gaan wij een stap verder. Virtueel bezichtigen houdt voor ons in dat je een woning online kunt bekijken vanaf ieder gewenst standpunt. Op het moment dat jij kiest en waar ook ter wereld. Zo is het 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar open huis. En dat ziet er zo uit:
Jouw makelaar in omgeving Waalwijk

Je kunt ons vinden in Waalwijk en omgeving. We zijn zeer goed bekend met de huizenmarkt in de regio Waalwijk.


Zes prikkelende zekerheden

Verder geven we je natuurlijk de 6 prikkelende zekerheden waarmee we als makelaar jouw huis binnen enkele weken verkopen.
  • Verrassende aanpak
  • Eerlijk en persoonlijk advies
  • Doeltreffende verkoopstyling
  • Bijzondere brochures
  • Overtuigende video’s
  • Inspirerende workshops

 Ben je in voor een originele aanpak, dan maken we graag kennis met je!
 
Meer informatie aanvragen:
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring