Huizen te koop in Sprang, Sprang-Capelle | Wijkinformatie
Sprang

Charmant stukje Sprang-Capelle

Ben jij op zoek naar een huis in Sprang te Sprang-Capelle? Of overweeg je juist een woning te koop aan te bieden? Carré de Wit makelaardij kent de wijk Sprang door en door en heeft reeds tientallen huizen mogen laten passeren. De wijk bevindt zich op een rustige locatie en staat bekend om de hechte gemeenschap, handige voorzieningen natuurlijk schoonheid. Op deze pagina lees je alle relevante wijkinformatie van Sprang.

Bekijk woningaanbod
Wijkinformatie

Dé kenmerken

Rechts onderin Sprang-Capelle ligt Sprang. Hier zijn enkele interessante feiten en kenmerken over de buurt die mensen die overwegen om in Sprang te gaan wonen mogelijk zullen aanspreken:

Rustige locatie: Sprang biedt een vredige en serene omgeving, waardoor het een ideale plek is voor mensen die de voorkeur geven aan een rustige woonomgeving. De buurt wordt gekenmerkt door prachtige groene ruimtes, parken en met bomen omzoomde straten.

Hechte gemeenschap: Sprang heeft een sterke gemeenschapszin, met vriendelijke en gastvrije bewoners. De buurt organiseert regelmatig lokale evenementen en activiteiten, waardoor er een gevoel van saamhorigheid en betrokkenheid in de gemeenschap ontstaat.

Handige voorzieningen: Ondanks de rustige omgeving biedt Sprang gemakkelijke toegang tot essentiële voorzieningen. Er zijn verschillende winkels, supermarkten (Jumbo) en restaurants in de buurt of in de nabijheid, zodat bewoners gemakkelijke opties hebben voor hun dagelijkse behoeften.

Natuurlijke schoonheid: Sprang is omringd door pittoreske natuurlijke landschappen, waaronder schilderachtige plattelandsgebieden en nabijgelegen bossen. Natuurliefhebbers en buitenenthousiastelingen kunnen genieten van het verkennen van de talloze wandel- en fietspaden, die mogelijkheden bieden voor ontspanning en recreatie.

Onderwijsfaciliteiten: Sprang herbergt verschillende gerenommeerde onderwijsinstellingen, waaronder basisscholen en middelbare scholen. Dit maakt het een gewilde locatie voor gezinnen met kinderen, omdat kwaliteitsonderwijs gemakkelijk toegankelijk is binnen de buurt.

Toegankelijk vervoer: Sprang is goed verbonden met belangrijke buslijnen naar Tilburg, Waalwijk en Den bosch, waardoor het gemakkelijk is om van en naar de buurt te reizen. De nabijgelegen snelweg A59 en autoweg N261 bieden natuurlijk ook uitkomst.

  • Rustige locatie
  • Hechte gemeenschap
  • Handige voorzieningen, zoals supermarkt Jumbo
  • Natuurlijke schoonheid
  • Onderwijsfaciliteiten
  • Toegankelijk vervoer
gratis waardebepaling
Weten wat jouw huis waard is?

Gratis waardebepaling

Overweeg je Sprang te verlaten of wil je juist binnen de wijk een ‘move’ maken? Met onze Gratis waardebepaling weet je direct wat je woning binnen de huidige woningmarkt waard is. Onze online tool werkt natuurlijk maar bij benadering, dus schroom vooral niet om contact met ons op te nemen voor vrijblijvend adviesgesprek!

Gratis waardebepaling
Direct contact opnemen

Meer weten over deze wijk?

Neem contact op
flying-popup

Welkom Thuis magazine

Lees nu de nieuwe Welkom Thuis
Magazine

Lees meer