Heistraat 147, Sprang-capelle - Carré De Wit
Terug naar overzicht

Heistraat 147

5161 gd Sprang-capelle
Vraagprijs: € 695.000 ,- K.K.

Deel deze woning

Omschrijving

Welkom thuis aan Heistraat 147! Wie behoefte heeft aan ruimte en landelijk wonen, vindt aan Heistraat 147 de perfecte woning. Het huis staat op een gigantisch perceel, heeft meerdere multifunctionele ruimtes en slaapkamers en is bovendien levensloopbestendig. Bekijk snel de…

Welkom thuis aan Heistraat 147!

Wie behoefte heeft aan ruimte en landelijk wonen, vindt aan Heistraat 147 de perfecte woning. Het huis staat op een gigantisch perceel, heeft meerdere multifunctionele ruimtes en slaapkamers en is bovendien levensloopbestendig.

Bekijk snel de film die we voor je maakte om meer te weten te komen over alle bijzonderheden van deze woning

De woning van binnen
Je auto (‘s) parkeer je gemakkelijk op de enorme oprit links van de woning of in de garage achter de woning. Via de voortuin kom je bij de voordeur. Je komt de woning binnen in de ruime hal met meterkast, het toilet, garderobe, trapopgang naar boven en een trapkast. Vanuit de hal heb je toegang naar het achterhuis, woonkamer en de keuken die zich beiden aan de voorzijde van de woning bevinden. In de dichte keuken kun je via een openslaande deur naar de zijtuin.

Het achterhuis met meerdere ingangen heeft maar liefst zeven verschillende ruimtes. Tijdens een bezichtiging laten we jou graag zien, hoe alles is ingedeeld. Je hebt in ieder geval de mogelijkheid om te douchen, te slapen en te werken op de begane grond.

Aangrenzend aan het achterhuis vind je een garage en een grote berging.

Op de eerste verdieping tref je via de overloop drie ruime slaapkamers en een kleinere kamer. De slaapkamers aan de voorzijde zijn beiden voorzien van vaste kasten met extra bergruimte. Via de trapopgang in het achterhuis is nog een multifunctionele ruimte bereikbaar op de eerste verdieping. Deze ruimte kun je helemaal naar wens indelen, zoals een werk- praktijkruimte, chill- of speelkamer. Mogelijkheden genoeg.

Een groot perceel waar je biedt letterlijk volop mogelijkheden voor bijvoorbeeld het houden van paarden. Een droom voor alle paardenliefhebbers.

Locatie
Heistraat 147 ligt in Sprang-Capelle. Heistraat is een gewilde straat en ligt aan de rand van het dorp. Sprang-Capelle ligt in de streek de Langstraat ten westen van Waalwijk langs de Bergsche Maas langs de A59. Transport, bouw, haven, industrie en land- en tuinbouw zijn een van de belangrijkste bronnen van inkomen. Sprang-Capelle ligt met steden als Breda, Gorinchem, Den Bosch en Tilburg op slechts 20 minuten met de auto erg centraal. Sprang-Capelle heeft een kleinschalig centrum dat recent vernieuwd is met meerdere supermarkten en speciaalzaken. Ook op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg is het dorp goed voorzien. De natuur (Loonse en Drunense duinen), recreatiegebied (de Efteling) en groen agrarisch gebied is aan alle kanten dichtbij en speelgelegenheid is er te over. Voorzieningen zoals supermarkten, huis- en tandartsen, restaurants, sportfaciliteiten voor onder meer voetbal, tennis en zwembad zijn in de nabije omgeving aanwezig. Zo ook kinderdagverblijven en basisscholen. Zowel het centrum van Waalwijk als dat van Kaatsheuvel is met de fiets of met de auto snel te bereiken.

Unieke kenmerken
– Vrijstaande woning
– Landelijk wonen
– Gelijksvloers wonen aanwezig
– Meerdere multifunctionele ruimtes
– Mantelzorg mogelijk
– Optie voor je eigen praktijk aan huis
– Geschikt voor paardenliefhebbers

Meer weten over de woning?
Als je op zoek bent naar een groter huis en je handen kriebelen om dit helemaal naar eigen smaak te kunnen inrichten, dan is deze vrijstaande woning aan Heistraat 147 in Sprang-Capelle een geweldige plek om te wonen en te genieten van het buitenleven. Wil jij graag de woning komen bewonderen? App, bel of mail ons voor een bezichtiging.

Toon meer Lees minder

Kenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Prijs Vraagprijs: € 695.000,- K.K.
 • Type woning Vrijstaande woning
 • Perceeloppervlakte ca. 5389m2
 • Woonoppervlakte ca. 354 m2
 • Energielabel E
 • Bouwjaar 1953
 • Onderhoud buiten Redelijk tot goed
 • Onderhoud binnen Redelijk tot goed
 • Aantal slaapkamers 6
 • Tuin ligging
 • Tuin oppervlakte
Toon meer Lees minder

Plattegronden

In de buurt

   Een gezin van vier viert de verhuizing naar een nieuw huis. De ouders en twee kinderen zitten op een tapijt in een woonkamer omringd door kartonnen dozen. Ze houden een geïmproviseerd dak van een kartonnen strook boven zich, lachend van vreugde.
   Is Jouw Huis Meer Waard Geworden?

   Ontdek de actuele marktwaarde van jouw thuis. Je zou verrast kunnen zijn door wat je ontdekt!

   Gratis woningcheck
   flying-popup

   Welkom Thuis magazine

   Lees nu de nieuwe Welkom Thuis
   Magazine

   Lees meer