Huizen te koop in Capelle en Nieuwe Vaart, Sprang-Capelle | Wijkinformatie
Capelle en Nieuwe Vaart

Voor een rustige en landelijke omgeving

Ben jij op zoek naar een huis in Capelle of Nieuwe Vaart te Sprang-Capelle? Of overweeg je juist een woning te koop aan te bieden? Carré de Wit makelaardij kent deze buurten door en door en heeft reeds tientallen huizen mogen laten passeren. De wijk bevindt zich op een rustige locatie en staat bekend om de hechte gemeenschap, handige voorzieningen natuurlijk schoonheid. Op deze pagina lees je alle relevante wijkinformatie van Capelle en Nieuwe Vaart.

Bekijk woningaanbod
Wijkinformatie

Dé kenmerken

Bovenin Sprang-Capelle liggen de buurten Capelle en Nieuwe Vaart. Hier zijn enkele interessante feiten en kenmerken over de buurt die mensen die overwegen om in Capelle te gaan wonen mogelijk zullen aanspreken:

Capelle: Capelle is een buurt in het noordelijke deel van Sprang-Capelle. Het staat bekend om zijn landelijke karakter met veel groene ruimtes en een dorpsgevoel. De buurt bestaat voornamelijk uit vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen, wat het aantrekkelijk maakt voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een ruimere woning. Capelle biedt een rustige en kindvriendelijke omgeving met verschillende voorzieningen, zoals basisscholen, sportfaciliteiten en lokale winkels. De nabijheid van natuurgebieden, zoals de Loonse en Drunense Duinen, maakt het ook een populaire keuze voor natuurliefhebbers en buitensporters.

Nieuwe Vaart: Nieuwe Vaart licht net iets Zuidelijker in Sprang-Capelle . Het is een woonwijk die voornamelijk bestaat uit eengezinswoningen en enkele appartementencomplexen. Nieuwe Vaart biedt een mix van koop- en huurwoningen, waardoor het aantrekkelijk is voor verschillende woonsituaties. De buurt heeft verschillende voorzieningen, zoals scholen, kinderopvangcentra, supermarkten en sportfaciliteiten, die allemaal op loop- of fietsafstand te bereiken zijn. Ook hier is de nabijheid van groene gebieden, zoals het Drongelens Kanaal, een pluspunt voor natuurliefhebbers.

Over het algemeen bieden zowel Capelle als Nieuwe Vaart een rustige en landelijke leefomgeving met goede voorzieningen in de buurt. Daarnaast is de wijk goed verbonden met belangrijke buslijnen naar Tilburg, Waalwijk en Den bosch, waardoor het gemakkelijk is om van en naar de buurt te reizen. De nabijgelegen snelweg A59 en autoweg N261 bieden natuurlijk ook uitkomst.

  • Rustige locatie
  • Hechte gemeenschap
  • Handige voorzieningen, zoals supermarkt Jumbo
  • Natuurlijke schoonheid
  • Onderwijsfaciliteiten
  • Toegankelijk vervoer
gratis waardebepaling
Weten wat jouw huis waard is?

Gratis waardebepaling

Overweeg je Capelle te verlaten of wil je juist binnen de wijk een ‘move’ maken? Met onze Gratis waardebepaling weet je direct wat je woning binnen de huidige woningmarkt waard is. Onze online tool werkt natuurlijk maar bij benadering, dus schroom vooral niet om contact met ons op te nemen voor vrijblijvend adviesgesprek!

Gratis waardebepaling
Direct contact opnemen

Meer weten over deze wijk?

Neem contact op