Kerkstraat 63, Sprang-capelle - Carré De Wit
Terug naar overzicht

Kerkstraat 63

5161 eb Sprang-capelle
Vraagprijs: € 1.250.000 ,- K.K.

Deel deze woning

Omschrijving

Welkom thuis aan Kerkstraat 63! Welkom bij Kerkstraat 63, waar thuis en werk harmonieus samenkomen op een royaal perceel van 2.360 m². Dit unieke woon-/werkpand biedt een wereld aan mogelijkheden. Gelegen in het hart van Sprang-Capelle, geniet je niet alleen…

Welkom thuis aan Kerkstraat 63!

Welkom bij Kerkstraat 63, waar thuis en werk harmonieus samenkomen op een royaal perceel van 2.360 m². Dit unieke woon-/werkpand biedt een wereld aan mogelijkheden. Gelegen in het hart van Sprang-Capelle, geniet je niet alleen van een idyllisch uitzicht op de historische kerk van Sprang, maar ook van de rust aan de achterzijde van het pand. Bovendien ligt de magie van de Efteling op een steenworp afstand, terwijl steden als ‘s-Hertogenbosch, Breda en Tilburg snel bereikbaar zijn via de nabijgelegen uitvalswegen.

Dit karakteristieke vrijstaande huis biedt een scala aan mogelijkheden, of je nu op zoek bent naar een nieuwe woonruimte, een dynamische werkplek of beide. Het pand beschikt over een bestemmingsplan voor gemengd gebruik en omvat een uitgestrekte tuin met volwassen bomen, perfect voor het koesteren van je groene vingers.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime entree met garderobe en toiletgroep, leidend naar diverse ruimtes op de begane grond. De voormalige restaurantruimte ademt de oude grandeur met een imposante bar uit. Achter deze ruimte bevinden zich praktische voorzieningen zoals een wijn- en voorraadkelder, voormalige keuken, en een royale zaal met flexibele wand voor diverse indelingen.

De eerste verdieping, bereikbaar via een zij-entree, herbergt vijf ruime kamers met elk een eigen badkamer en biedt ruimte voor gasten of als kantoorruimte. Een bijgebouw in de weelderige tuin is omgebouwd tot een volledig uitgeruste kookstudio, perfect voor culinaire experimenten.

De zonnige tuin, gelegen op het zuiden, nodigt uit tot ontspanning en creativiteit. En als kers op de taart omvat de verkoop ook een aangrenzend bouwperceel aan de linkerzijde (Parkeerruimte) van het pand, met een oppervlakte van 1160 m², waardoor je nog meer ruimte hebt om je dromen te verwezenlijken. Een tweede woning te bouwen!

Hoewel het pand en de tuin volop kansen bieden, is er wel wat onderhoud nodig om deze naar jouw wensen te vormen. Echter, met de ligging in Sprang-Capelle, een levendig dorp met uitstekende voorzieningen en een centrale ligging, is deze unieke kans om je eigen wereld te creëren niet te missen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een virtuele rondleiding door deze inspirerende ruimtes. Ontdek de mogelijkheden van Kerkstraat 63 en laat je dromen werkelijkheid worden.

Let op, het perceel links van de woning, momenteel het parkeerterrein van het voormalige hotel, wordt ook apart te koop aangeboden voor € 375.000,-. De grond is al gesplitst en er is al toestemming om een woning te bouwen.

Toon meer Lees minder

Kenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Prijs Vraagprijs: € 1.250.000,- K.K.
 • Type woning Vrijstaande woning
 • Perceeloppervlakte ca. 2317m2
 • Woonoppervlakte ca. 783 m2
 • Energielabel G
 • Bouwjaar 1967
 • Onderhoud buiten Matig tot redelijk
 • Onderhoud binnen Matig tot redelijk
 • Aantal slaapkamers 5
 • Tuin ligging
 • Tuin oppervlakte
Toon meer Lees minder

Plattegronden

In de buurt

   Een gezin van vier viert de verhuizing naar een nieuw huis. De ouders en twee kinderen zitten op een tapijt in een woonkamer omringd door kartonnen dozen. Ze houden een geïmproviseerd dak van een kartonnen strook boven zich, lachend van vreugde.
   Is Jouw Huis Meer Waard Geworden?

   Ontdek de actuele marktwaarde van jouw thuis. Je zou verrast kunnen zijn door wat je ontdekt!

   Gratis woningcheck