Mijn favorieten

Woning aankopen

Verliefd… en nu?

De term “verliefd worden op een huis” ken je vast wel. Wij ook! Je hebt een mooie woning op het oog, maar twijfelt over de aanpak. Met welke voorwaarden moet je bijvoorbeeld rekening houden? Hoe doe je het beste een openingsbod? Is een mondelinge koopovereenkomst bindend?

Als je verliefd bent geworden op een huis, kijk je vaak door een roze bril. Dan heb je iemand nodig die naar dat huis kijkt met een kritische bril. Een aankoopmakelaar beschikt over zo’n kritische bril en kijkt dan ook vaak heel anders naar een huis. Een aankoopmakelaar geeft een heldere zicht op het woongenot op lange termijn en focust zich op argumenten om de vraagprijs omlaag te krijgen. Zo zorgt een aankoopmakelaar ervoor dat je de juiste prijs betaalt voor je woning.

Carré makelaars behoedt je voor valkuilen of miskopen. Voorkomen is immers beter dan genezen.


Wij vinden jouw nieuwe thuis

Een woning is waarschijnlijk de grootste aankoop van je leven. Die aankoop wil je uiteraard goed geregeld hebben. Als aankoopmakelaar steunt Carré Makelaars je hierin volledig.


Kun je zelf dan geen woning kopen?

Jazeker wel. Vergelijk het met fietsen. Iedereen kan het! Als koper ben je de amateurrenner. De verkopend makelaar is de prof. Als je het tegen elkaar op moet nemen, raad je al wie er wint. Daarom helpt Carré Makelaars je als aankoopmakelaar. We helpen je bij het zoeken, vinden en aankopen van een (nieuwe) woning. Uiteraard tegen de best mogelijke voorwaarden en condities.


Wat kun je van een aankoopmakelaar verwachten?

(ook gedeeltes zijn mogelijk bij Carré Makelaars)
  • Inspectie van de geselecteerde woning tijdens de bezichtiging
  • Onderzoek en advies (o.a. omgeving, bestemmingsplan, beoordeling bouwkundige staat)
  • Opgave van een reële waarde van de woning
  • Aankooponderhandeling over de prijs en voorwaarden
  • Volledige ontzorging voor jou. We zorgen ervoor dat je de juist prijs betaalt voor je woning.
  • Inspectie van de woning voor de overdracht en we gaan mee de notaris

Hoe werkt het?

Gratis adviesgesprek
Ben je verliefd geworden op een huis, maar twijfel je of het haalbaar is? Vraag het Carré Makelaars. Dan krijg je snel inzicht in de werkelijke waarde van het huis. Zo weet je wat je kansen zijn. Uiteraard helpen we je met aankooptips. Zo kun je goed voorbereid aan de slag.

Onderzoek en advies
Wil je graag advies op maat voor het huis dat jij op het oog hebt? Carré Makelaars neemt contact op met de verkopende partij voor een gezamenlijke aankoopbezichtiging. Tijdens een aankoopbezichtiging nemen we uitgebreid de tijd om de woning te inspecteren. Na afloop bespreken we de pros en cons met je. Uiteraard kan je dit ook combineren met een taxatierapport. We bieden je tegen een gereduceerd tarief een taxatierapport en eventueel een bouwkundige keuring aan.

Aankooponderhandeling
Bij Carré Makelaars weten we hoe we dit spel moeten spelen. Hierbij halen we voor jou het onderste uit de kan. Zo bespaar jij veel geld én zorgen.

Afhandeling
Als de onderhandeling succesvol is afgerond, helpen wij je verder. We begeleiden het traject voor de opmaak van de koopovereenkomst. Daarnaast doen we de juridische controle en kunnen we je adviseren bij de keuze voor een hypotheekadviseur en notaris. Uiteraard zijn wij aanwezig bij de eindinspectie van je nieuwe thuis en de notariële overdracht.


Wil je meer weten over onze aanpak?

We helpen je graag. Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Hierin bespreken we jouw situatie en kijken we samen naar de mogelijkheden. Zo zorgen we ervoor dat we je volledig ontzorgen en jij de juiste prijs betaalt voor je woning.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring