Team Carré De Wit makelaardij
Onze medewerkers

Persoonlijk & betrokken

Bij Carré De Wit makelaardij staan wij klaar om u persoonlijk en betrokken te begeleiden in uw woontraject. Wij begrijpen dat het kopen of verkopen van een woning een belangrijke beslissing is, en daarom is onze toewijding aan u als klant van onschatbare waarde.

Wat maakt ons uniek? Onze persoonlijke benadering. Bij Carré De Wit makelaardij is elke klant voor ons bijzonder en uniek. Wij luisteren oprecht naar uw behoeften, dromen en zorgen, en gaan aan de slag om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij uw individuele situatie. U kunt rekenen op een warme en menselijke benadering van ons toegewijde team.

Daarnaast is onze betrokkenheid van groot belang. Onze medewerkers kennen het werkgebied en de lokale markt tot in detail. Hierdoor kunnen wij u voorzien van deskundig advies en begeleiding gedurende het hele proces. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe woning, uw huidige woning wilt verkopen, een taxatie nodig heeft, hypotheekadvies wilt ontvangen of hulp nodig heeft bij juridische aspecten van een aankoop of verkoop, wij staan naast u en begeleiden u stap voor stap.

Bij Carré De Wit makelaardij willen we niet alleen ontzorgen, maar ook een vertrouwensband met u opbouwen. Wij streven ernaar om uw partner te zijn in uw woontraject, waarbij uw tevredenheid onze hoogste prioriteit heeft. Ons doel is om u een betrouwbare ervaring te bieden waarop u kunt vertrouwen.

Contact

Marcello

Welkom Thuis | Directeur

Als bevlogen ondernemer met een groot hart voor mensen heb ik in 2016 Carré makelaars opgericht, in 2019 heb ik de Wit makelaardij overgenomen en is Carré De Wit makelaardij een feit geworden. Naast mijn liefde voor design en creativiteit, vind ik het belangrijk om processen goed te laten verlopen voor mijn klanten en ze altijd klantgericht te benaderen.

Ik geloof dat uniek, persoonlijk en betrouwbaar de drie kernwoorden zijn die mij het beste omschrijven. Samen met mijn vrouw Marieke run ik Carré de Wit makelaardij en we hebben twee fantastische zonen, Lucas (18) en Timo van 15 jaar.

Naast mijn werk ben ik ook gepassioneerd over theater en speel ik zelf graag mee in een theatergroep. Zowel op het podium als achter de schermen ben ik te vinden en dit zie je ook terug in mijn liefde voor video maken. Hoewel ik vroeger liever achter de camera stond, laat ik dat nu over aan mijn jongste zoon terwijl onze oudste straalt wanneer hij op het podium staat te zingen of gitaar te spelen.

Tot slot ben ik een echte bourgondiër en geniet ik van lekker eten. Maar bovenal geniet ik van het contact met mensen en het helpen van klanten bij het maken van een stap om hun woondromen te realiseren. Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen bij mij en met plezier met mij spreken, en ik doe er dan ook alles aan om dit waar te maken.

Contact

Manon

Onmisbaar op kantoor (office-manager)
Contact

Marieke

Administratieve duizendpoot
Contact

Marijn Schalken

Makelaar en taxateur

Ik wil me graag even voorstellen, ik ben Marijn Schalken, makelaar en NVM-taxateur woonachtig in Vlijmen, werkzaam in de Langstraat. Ik ben een gezinsman en geniet enorm van mijn vrouw en onze twee kinderen; mijn zoon en dochter zijn alles voor mij. Wanneer ik niet aan het werk ben, vind ik het heerlijk om in de prachtige Loonse en Drunense Duinen te sporten, waar ik vaak ga hardlopen of mountainbiken.

Als makelaar heb ik al meer dan vijtien jaar ervaring in de makelaardij, wat me een uitgebreide kennis heeft gegeven van de lokale vastgoedmarkt. Ik ben er dan ook trots op dat ik mijn klanten kan helpen om hun ideale woning te vinden of hun huidige woning te verkopen. Ik ben erg nauwkeurig en ik zorg ervoor dat elk aspect van het proces tot in de puntjes wordt uitgevoerd.

Wat mij uniek maakt, is mijn persoonlijke benadering en mijn klantgerichte aanpak. Ik ben betrouwbaar en altijd bereid om mijn klanten te helpen, wat er ook gebeurt. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten zich op hun gemak voelen bij mij en ik doe er alles aan om een goede vertrouwensband met hen op te bouwen.

Dus als je op zoek bent naar een ervaren en deskundige NVM-taxateur en makelaar, dan ben ik de persoon die je zoekt. Ik sta klaar om je te helpen bij het vinden van je droomwoning, het verkopen van je huidige woning of het maken van een woningtaxatie . Neem gerust contact met me op en ik zal je graag van dienst zijn.

Contact

Kayleigh

Content-creator

Hallo daar! Ik ben Kayleigh Bogaars, en ik voel me zo vereerd om als fotograaf en videograaf de prachtige huizen vast te leggen die we verkopen. Ik geloof in het maken van eerlijke foto’s en video’s, zodat je een helder beeld krijgt van de woning. Samen met Marcello nemen we ook presentatiefilms op, en daarna bewerk ik alles in onze eigen studio. We besteden veel aandacht aan de kwaliteit en streven ernaar om unieke presentaties te creëren die echt de essentie van elke woning weergeven. Ik ben trots op mijn ervaring en deskundigheid als woningfotograaf en videograaf. Ik weet precies hoe ik de beste aspecten van een huis kan vastleggen en hoe ik ze op de beste manier kan presenteren.

Kortgeleden heb ik samen met mijn vriend ons eigen huis gekocht en zijn we nu druk bezig met het verbouwen ervan. We proberen het zo duurzaam mogelijk te maken, want we geloven dat we allemaal ons steentje moeten bijdragen aan een betere toekomst. Naast mijn passie voor fotografie en videografie, heb ik nog een paar andere dingen die ik graag doe. Zo ben ik dol op wandelen en tijd doorbrengen in de natuur, en natuurlijk foto’s maken! En hoewel ik geen fan ben van chocolade, kan ik echt genieten van een goed stuk kaas.

Oh, en ik moet ook nog even vertellen dat ik een enorme liefde heb voor vintage meubels en decoratie. Ik vind het geweldig om oude meubels op te knappen en ze een nieuw leven te geven, waardoor ze weer helemaal in de mode zijn. Het geeft me zo’n voldoening om iets ouds weer nieuw te maken en te zien hoe het in een nieuw interieur past. Dus als je me zoekt in mijn vrije tijd, is de kans groot dat ik in een kringloopwinkel rondsnuffel op zoek naar verborgen schatten.

Verkoopcijfer

9,6
NVM-makelaar

De makelaar die innoveert

Welkom bij Carré de Wit Makelaardij, een gastvrije plek voor zowel verkopers als potentiële kopers. Ons doel is om u de volledige ervaring van een huis te bieden, niet alleen met een snelle rondleiding, maar met een echte excursie door de woning. Wanneer u uw huis bij ons te koop zet, zult u opnieuw verliefd worden op uw woning.

Bij Carré de Wit Makelaardij streven we naar innovatie, niet alleen om te vernieuwen, maar om u als klant te helpen. Onze unieke brochures zorgen ervoor dat u het huis nogmaals thuis kunt bekijken. Ze bevatten gedetailleerde plattegronden en eerlijke foto’s, zonder gebruik te maken van groothoeklenzen die de werkelijkheid vertekenen.

Naast innovatieve brochures bieden we ook verrassende acties om uw woning extra onder de aandacht te brengen. We nemen graag de tijd voor bezichtigingen, zodat u de woning in alle rust kunt verkennen.

Bij Carré de Wit Makelaardij maken we gebruik van diverse online middelen, zoals Move.nl, maar we schuwen ook persoonlijk contact niet. We zijn bereikbaar via telefoon en hebben een persoonlijke WhatsApp-groep. We geloven in een persoonlijke benadering en hechten veel waarde aan direct contact met onze klanten.

Onze presentatiefilms zijn uniek en zorgen voor een opvallende en persoonlijke benadering. Dankzij deze films leert de kijker de woning (en de makelaar) al kennen voordat ze deze fysiek bezocht hebben. Onze films hebben al verschillende prijzen gewonnen, waaronder de titel van Beste Film van het Kwartaal door Funda.

Bij Carré de Wit Makelaardij streven we ernaar om uw verkoopervaring zo positief en effectief mogelijk te maken. Met onze innovatieve benadering, unieke brochures, persoonlijke communicatie en opvallende presentatiefilms willen we ervoor zorgen dat u zich thuis voelt bij het verkopen van uw woning.

Woning check

Weet jij wat je woning waard is?

Ontcijfer de waarde van je woning: Probeer onze verrassende online waardebepaling!

Gratis woningcheck