Huizen te koop in Zanddonk, Waalwijk | Wijkinformatie
Zanddonk

Een gezellig stukje Waalwijk

Ben jij op zoek naar een huis in Zanddonk te Waalwijk? Of overweeg je juist een woning te koop aan te bieden? Carré de Wit makelaardij kent de wijk Zanddonk door en door en heeft reeds tientallen huizen mogen laten passeren. De wijk is in de jaren 70 gebouwd en staat bekend als de componistenbuurt met Nederlandse, Duitse/Oostenrijkse, Franse en Italiaanse componisten namen als straatnaam. Inmiddels is de wijk heel stuk groter. Op deze pagina lees je alle relevante wijkinformatie van Zanddonk.

Bekijk woningaanbod
Wijkinformatie

Dé kenmerken

Zanddonk ligt in het zuidwesten van de bebouwde kom van Waalwijk tussen de Meerdijk en Industrieterrein Zanddonk. Langs de bekende woonboulevard met o.a. Piet Klerkx en de Woonexpress zit je zo op de autoweg N261 en kun je alle kanten op.

Zanddonk kan worden omschreven als een leuke mix van oud en nieuw met gezellige pleintjes en speelvelden, erg kindvriendelijk dus.

In de wijk zijn diverse faciliteiten te vinden, zoals de kinderopvangen en basisscholen Pater van der Geld en OBS van der Heijden die onlangs samen een schitterend nieuw schoolgebouw zijn getrokken. Aansluitend is dé kinderboerderij van Waalwijk te vinden. Maar denk ook aan de snackbar en het tandheelkundig Centrum.

Ook supermarkt Plus is niet meer weg te denken uit de wijk. Deze grote supermarkt is gelegen op Industrieterrein Zanddonk en bevat voldoende parkeergelegenheid.

Voor een klein gedeelte raakt Zanddonk de wijk Het Centrum en op de fiets ben je er binnen 5 minuten in het centrum. Maar ook bij de Efteling en het natuurpark de Loonse en Drunense Duinen ben je met enkele trapbewegingen. Het openbaar vervoer is prima geregeld en vanaf de bushalte in de Mozartlaan zit je zo in de juiste bus.

  • Leuke mix van oud en nieuw
  • Vele pleintjes en speelvelden
  • Kinderopvang Mikz en Tot Vanavond
  • Basisschool Pater van der Geld en OBS van der Heijden
  • Tandheelkundig Centrum Tuyl
  • Supermarkt Plus
  • Woonboulevard
  • Kinderboerderij
Weten wat jouw huis waard is?

Gratis waardebepaling

Overweeg je Zanddonk te verlaten of wil je juist binnen de wijk een ‘move’ maken? Met onze Gratis waardebepaling weet je direct wat je woning binnen de huidige woningmarkt waard is. Onze online tool werkt natuurlijk maar bij benadering, dus schroom vooral niet om contact met ons op te nemen voor vrijblijvend adviesgesprek!

Gratis waardebepaling
Direct contact opnemen

Meer weten over deze wijk?

Neem contact op