St. Antoniusstraat 13, Waalwijk - Carré De Wit
Terug naar overzicht

St. Antoniusstraat 13

5144 aa Waalwijk
Vraagprijs: € 375.000 ,- K.K.

Deel deze woning

Omschrijving

Welkom thuis aan St. Antoniusstraat 13! Op St. Antoniusstraat 13 in Waalwijk tref je een pand wat bedrijfsmatig gebruikt wordt. Je treft hier meerdere kantoorruimtes, bovenverdieping en een royaal magazijn die voor meerdere doeleinden geschikt is. Indeling Via de…

Welkom thuis aan St. Antoniusstraat 13!

Op St. Antoniusstraat 13 in Waalwijk tref je een pand wat bedrijfsmatig gebruikt wordt. Je treft hier meerdere kantoorruimtes, bovenverdieping en een royaal magazijn die voor meerdere doeleinden geschikt is.

Indeling
Via de voordeur kom je in de hal. Vanuit de hal zijn drie ruimtes bereikbaar en de doorloop naar het tweede portaal. Vanuit het tweede portaal heb je toegang naar de gesloten keuken met trapopgang naar de bovenverdieping en de toegang naar het magazijn.

De bovenverdieping is ingedeeld met een open ruimte over de gehele breedte van het perceel en drie aparte ruimtes.

Het magazijn is een enorme ruimte die in het verleden is gebruikt als opslag. In het magazijn is een toilet aanwezig en via de trapopgang is een aparte ruimte op de eerste verdieping bereikbaar.

Locatie
St. Antoniusstraat 13 ligt in Waalwijk vlakbij het centrum. Waalwijk ligt tussen Drunen en Waspik in het gebied de Langstraat. Dichtstbijzijnde grote plaatsen zijn Tilburg, ‘s-Hertogenbosch en Breda. In Waalwijk liggen twaalf wijken: Baardwijk, Besoyen, Zanddonk, Laageinde, De Hoef, Centrum, Sint-Anthonius, Bloemenoord, Meerdijk, Zanddonk-Zuid, Carthografenweg en Driessen. Het Wandelpark ligt op vijf minuten loopafstand van de woning. Het wandelpark is het stadspark van Waalwijk en is voorzien van een grote vijver en oude bomen die voor veel sfeer zorgen. Alle voorzieningen, zoals winkels, scholen, kinderopvang, medische zorg, openbaar vervoer en sportfaciliteiten zijn in de directe omgeving aanwezig. De snelweg A59 is eenvoudig en snel te bereiken en met de fiets ben je zo bij het recreatiegebied Het Lido met zwemvijver, speelweides, speeltuin, dierenweide en wandelbos dat aansluit op het gebied van de Loonse en Drunense Duinen.

Unieke kenmerken
– Bedrijfspand met woonfunctie, gemende bestemming
– Royaal magazijn
– Inclusief bovenverdieping
– Meerdere kantoorruimtes

Meer weten over het pand?
Wil je graag meer informatie ontvangen? App, bel of mail ons op (0416) 85 93 00.

Toon meer Lees minder

Kenmerken

 • Status Te laat
 • Prijs Vraagprijs: € 375.000,- K.K.
 • Type woning Geschakelde woning
 • Perceeloppervlakte ca. 280m2
 • Woonoppervlakte ca. 135 m2
 • Energielabel D
 • Bouwjaar 1978
 • Onderhoud buiten Redelijk
 • Onderhoud binnen Redelijk
 • Aantal slaapkamers
 • Tuin ligging
 • Tuin oppervlakte
Toon meer Lees minder

Plattegronden

In de buurt

   Een gezin van vier viert de verhuizing naar een nieuw huis. De ouders en twee kinderen zitten op een tapijt in een woonkamer omringd door kartonnen dozen. Ze houden een geïmproviseerd dak van een kartonnen strook boven zich, lachend van vreugde.
   Is Jouw Huis Meer Waard Geworden?

   Ontdek de actuele marktwaarde van jouw thuis. Je zou verrast kunnen zijn door wat je ontdekt!

   Gratis woningcheck