Huizen te koop in de Meerdijk in Waalwijk | Wijkinformatie
Meerdijk

Een groene, ruimtelijke en rustige omgeving

Ben jij op zoek naar een huis in de 'villawijk' Meerdijk te Waalwijk? Of overweeg je juist een woning te koop aan te bieden? Carré de Wit makelaardij kent de wijk door en door en heeft reeds tientallen huizen mogen laten passeren. De wijk bevat relatief veel grote woningen en perceeloppervlakte en kenmerkt zich door een groene, ruimtelijke en rustige omgeving. Op deze pagina lees je alle relevante wijkinformatie van de Meerdijk.

Bekijk woningaanbod
Wijkinformatie

Dé kenmerken

De Meerdijk is een populaire ‘villawijk’ in het Zuid-Oosten van Waalwijk. De wijk is gelegen tegen recreatiegebied het Lido met een zwemvijver, speelweide, speeltuin, dierenweide en een wandelbos dat aansluit op het gebied van de Loonse en Drunense duinen.

De Meerdijk is ruim opgezet en kenmerkt zich door veel groen en speelgelegenheid. Het is een rustige wijk met vooral bestemmingsverkeer. De wijk bevat maar liefst 3 basisscholen en diverse mogelijkheden voor kinderopvang.

De snelweg A59 is vrij eenvoudig te bereiken en met de fiets ben je zo in het centrum van Waalwijk. Het openbaar vervoer is prima geregeld, waarbij de bushaltes zich in de Groenewoudlaan bevinden.

  • Veel groen in de wijk met veel speelgelegenheid
  • Rustige wijk met vooral bestemmingsverkeer
  • Kinderopvang Mikz en BSO Meerdijk
  • Basisscholen Meerdijk, Het Zilverlicht en Juliana van Stolbergschool
  • Bushaltes in Groenewoudlaan
  • Nabij recreatiegebied het Lido en Loonse en Drunense Duinen
gratis waardebepaling
Weten wat jouw huis waard is?

Gratis waardebepaling

Overweeg je de Meerdijk te verlaten of wil je juist binnen de wijk een ‘move’ maken? Met onze Gratis waardebepaling weet je direct wat je woning binnen de huidige woningmarkt waard is. Onze online tool werkt natuurlijk maar bij benadering, dus schroom vooral niet om contact met ons op te nemen voor vrijblijvend adviesgesprek!

Gratis waardebepaling
Direct contact opnemen

Meer weten over deze wijk?

Neem contact op