Huizen te koop in Venne-West te Drunen | Wijkinformatie
Venne-West

De Westcoast van Drunen

Ben jij op zoek naar een huis in Venne-West te Drunen? Of overweeg je juist een woning te koop aan te bieden? Carré de Wit makelaardij kent Venne-West in Drunen als geen ander en heeft reeds diverse leuke woningen mogen laten passeren. Venne-West is een groene, rustige en kindvriendelijke wijk in het Zuidwesten van Drunen met alle voorzieningen in de nabije omgeving. Op deze pagina lees je alle relevante wijkinformatie.

Bekijk woningaanbod
Wijkinformatie

Dé kenmerken

Venne-West is een woonwijk gelegen in het mooie dorp Drunen, gelegen in de provincie Noord-Brabant in Nederland. Hier zijn enkele interessante informatiepunten over deze woonwijk voor mensen die overwegen om hier te gaan wonen:

Venne-West ligt aan de westelijke rand van Drunen en biedt een rustige en groene omgeving. Het is gunstig gelegen ten opzichte van de belangrijkste uitvalswegen, zoals de A59, waardoor gemakkelijke toegang tot omliggende steden zoals ‘s-Hertogenbosch en Tilburg mogelijk is. Daarnaast zijn er goede openbaar vervoerverbindingen, waaronder een busverbinding naar nabijgelegen steden en dorpen.

De woonwijk Venne-West staat bekend om zijn aantrekkelijke en kindvriendelijke woonomgeving. Er zijn diverse groenvoorzieningen, speelplekken en parken in de buurt, waardoor het een ideale plek is voor gezinnen. Daarnaast is er een scala aan voorzieningen zoals scholen, waaronder Olof Palme, sportfaciliteiten zoals F.C. Drunen en Avanti. En ook voor zwemliefhebbers is er het zwembad BillyBird of De Afgraving.

Venne-West bestaat uit een mix van verschillende woningtypen, waaronder eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en appartementen. De architectuur varieert van moderne nieuwbouw tot meer traditionele stijlen. Er zijn diverse bouwprojecten geweest in de afgelopen jaren, waardoor er een ruime keuze aan woningen is voor potentiële kopers of huurders.

Al met al biedt Venne-West in Drunen een aantrekkelijke woonomgeving met een goede ligging, diverse woningaanbod en toegang tot natuur en recreatie. Het is een wijk die geschikt is voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een rustige, maar goed bereikbare plek om te wonen.

Zie jij jezelf al wonen in Venne-Oost te Drunen?

  • Basisschool Olof Palme
  • Kinderopvang De Vennerakkers
  • Sportfaciliteiten: F.C. Drunen, Avanti, Minerva en meer
  • Openluchtzwembad BillyBird
  • De Afgraving
  • Van gitarenwinkel tot caravanbedrijf
Weten wat jouw huis waard is?

Gratis waardebepaling

Overweeg je Venne-West te Drunen te verlaten of wil je juist binnen de wijk een ‘move’ maken? Met onze Gratis waardebepaling weet je direct wat je woning binnen de huidige woningmarkt waard is. Onze online tool werkt natuurlijk maar bij benadering, dus schroom vooral niet om contact met ons op te nemen voor vrijblijvend adviesgesprek!

Gratis waardebepaling
Direct contact opnemen

Meer weten over deze wijk?

Neem contact op
flying-popup

Welkom Thuis magazine

Lees nu de nieuwe Welkom Thuis
Magazine

Lees meer