Huizen te koop in Venne-Oost te Drunen | Wijkinformatie
Venne-Oost

Grootste woonwijk van Drunen of niet?

Ben jij op zoek naar een huis in Venne-Oost te Drunen? Of overweeg je juist een woning te koop aan te bieden? Carré de Wit makelaardij kent Venne-Oost in Drunen door en door en heeft reeds diverse leuke woningen mogen laten passeren. Venne-Oost is een groene, rustige en kindvriendelijke wijk in het Zuidoosten van Drunen met volop voorzieningen. Op deze pagina lees je alle relevante wijkinformatie.

Bekijk woningaanbod
Wijkinformatie

Dé kenmerken

Venne-Oost ligt in het oostelijke deel van Drunen, tussen de Burgemeester van Houtplein en de Elshoutseweg. De wijk is gunstig gelegen nabij verschillende voorzieningen en uitvalswegen.

Venne-Oost biedt een gevarieerd woningaanbod, met zowel koop- als huurwoningen. Je vindt er diverse woningtypen, waaronder rijtjeshuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande huizen. Er zijn ook enkele appartementencomplexen in de wijk.

Venne-Oost staat bekend om zijn groene omgeving. Er zijn veel parken, groenstroken en speelplekken verspreid over de wijk. Met name in het zuidelijke deel is zeer groen met onder andere het sportpark RKDVC en het openluchtzwembad.

De wijk ligt nabij het centrum van Drunen, waar je verschillende voorzieningen kunt vinden, zoals winkels, supermarkten, restaurants en cafés. Binnen Venne-Oost zelf zijn er ook enkele lokale winkels en basisscholen, zoals basisschool Linus, wat het gemakkelijk maakt voor gezinnen met jonge kinderen.

Venne-Oost heeft goede verbindingen met omliggende steden en dorpen. Via de nabijgelegen N267 en A59 zijn steden als ‘s-Hertogenbosch, Waalwijk en Tilburg gemakkelijk te bereiken. Het openbaar vervoer in de wijk is goed, met busverbindingen naar omliggende plaatsen en treinstations.

Zie jij jezelf al wonen in Venne-Oost te Drunen?

  • Basisschool Linus
  • Kindcentrum De Carrousel
  • Sportfaciliteiten, waaronder voetbalclub RKDVC
  • Tuincentrum Drunen
  • Van tankstation tot schoonheidscentra
  • Buurthuis De Stulp
Weten wat jouw huis waard is?

Gratis waardebepaling

Overweeg je Venne-Oost te Drunen te verlaten of wil je juist binnen de wijk een ‘move’ maken? Met onze Gratis waardebepaling weet je direct wat je woning binnen de huidige woningmarkt waard is. Onze online tool werkt natuurlijk maar bij benadering, dus schroom vooral niet om contact met ons op te nemen voor vrijblijvend adviesgesprek!

Gratis waardebepaling
Direct contact opnemen

Meer weten over deze wijk?

Neem contact op