Huizen te koop in Drunen Centrum | Wijkinformatie
Drunen Centrum

Het levendige hart van Drunen

Ben jij op zoek naar een huis in Drunen Centrum? Of overweeg je juist een woning te koop aan te bieden? Carré de Wit makelaardij kent de het centrum van Drunen door en door en heeft reeds diverse mooie huizen en appartementen mogen laten passeren. Drunen Centrum is een populaire locatie voor mensen die op zoek zijn naar een levendige en goed bereikbare omgeving om te wonen. Op deze pagina lees je alle relevante wijkinformatie.

Bekijk woningaanbod
Wijkinformatie

Dé kenmerken

Centrum Drunen ligt in het hart van de stad en biedt daardoor gemakkelijke toegang tot allerlei voorzieningen, zoals winkels (waaronder winkelketen Hema), restaurants (heerlijk eten bij bijvoorbeeld Arcade en Het Lokaal) , cafés, supermarkten (Jumbo) en openbaar vervoer. Alles wat je nodig hebt, is op loopafstand.

De woonwijk heeft een rijke geschiedenis en biedt veel historische charme. Je vindt er prachtige oude gebouwen, karakteristieke straatjes en pleinen die de wijk een unieke sfeer geven. Zeker in de zomer is er volop activiteit aan het Raadhuisplein in Drunen.

Centrum Drunen biedt een gevarieerd aanbod aan woningen. Of je nu op zoek bent naar een appartement, een eengezinswoning of een karakteristieke woning, er is voor elk wat wils. Veel woningen hebben een authentieke uitstraling die goed past bij de historische omgeving.

De wijk biedt diverse culturele activiteiten, zoals kunstexposities, evenementen en festivals. Er zijn regelmatig optredens en voorstellingen die je kunt bijwonen, waardoor er altijd iets te beleven valt.

Kortom, Centrum Drunen is een levendige en charmante woonwijk met een rijke historie, een gevarieerd woningaanbod en goede voorzieningen. Het biedt een ideale combinatie van een centrale ligging en groene omgeving, waardoor het een aantrekkelijke plek is om te wonen voor mensen die graag de voordelen van stadsleven willen combineren met rust en natuur.

  • Gezellig winkelcentrum
  • Supermarkt Jumbo
  • Restaurants, waaronder Arcade
  • Apotheek Boots
  • Van Bakker tot cafetaria
  • Historische charme
Weten wat jouw huis waard is?

Gratis waardebepaling

Overweeg je Drunen Centrum te verlaten of wil je juist binnen de wijk een ‘move’ maken? Met onze Gratis waardebepaling weet je direct wat je woning binnen de huidige woningmarkt waard is. Onze online tool werkt natuurlijk maar bij benadering, dus schroom vooral niet om contact met ons op te nemen voor vrijblijvend adviesgesprek!

Gratis waardebepaling
Direct contact opnemen

Meer weten over deze wijk?

Neem contact op
flying-popup

Welkom Thuis magazine

Lees nu de nieuwe Welkom Thuis
Magazine

Lees meer