Huizen te koop in het centrum van Waalwijk | Wijkinformatie
Centrum

Een ideale uitvalsbasis voor een gezellige dag

Ben jij op zoek naar een woning in het centrum van Waalwijk? Of overweeg je juist een woning te koop aan te bieden? Carré de Wit makelaardij kent het centrum door en door en heeft reeds tientallen huizen en appartementen mogen laten passeren. De wijk is één van de meest gewilde wijken om te wonen en dat is natuurlijk niet voor niets. Op deze pagina lees je alle relevante wijkinformatie van het centrum.

Bekijk woningaanbod
Wijkinformatie

Dé kenmerken

Het centrum van Waalwijk ligt in het noordelijk deel van de bebouwde kom van Waalwijk, langs de A59. Links van het centrum ligt de wijk Besoyen en rechts ervan ligt Baardwijk.

Zoals de kop al doet verklappen is Waalwijk niet alleen leuk om te wonen, maar ook een ideale uitvalsbasis voor een gezellig dag! Het winkelcentrum en net daarbuiten bevat een divers aanbod winkels, restaurants en cafés. En ook De Leest heeft een prachtige agenda om de middag of avond te vullen. En wat dacht je van een lekkere wandeling door Wandelpark Waalwijk?

De bebouwing is zeer divers en bestaat uit een groot aanbod appartementen en huizen in vele bouwstijlen en prijsklassen: van pas opgeleverde penthouses tot schattige jaren 30 woningen en statige notariswoningen.

Het centrum is goed bereikbaar door de centrale ligging, zowel met de auto, fiets en openbaar vervoer. Via de A59 of N261 ben je zo in Waalwijk en er is voldoende parkeergelegenheid. Als bewoner zul je in veel gevallen een parkeervergunning aan moeten vragen, maar ben je verzekerd van een prima plek. In het centrum rijden bussen af en aan via busstation Waalwijk en ben je met het openbaar vervoer snel op elke gewenste plek. Ook met de fiets is er een prima verbinding naar omliggende steden en dorpen. Heb jij de fietssnelweg al geprobeerd?

  • Winkelcentrum de Els
  • Diverse supermarkten, waaronder de Albert Heijn en Sahan
  • Vele restaurants en cafés
  • Basisschool Teresiaschool
  • KODB kinderopvang
  • Theater De Leest
  • Busstation Waalwijk
  • Woonzorgcentrum Antoniushof
  • Volop parkeermogelijkheden
Weten wat jouw huis waard is?

Gratis waardebepaling

Overweeg je het centrum van Waalwijk te verlaten of wil je juist binnen de wijk een ‘move’ maken? Met onze Gratis waardebepaling weet je direct wat je woning binnen de huidige woningmarkt waard is. Onze online tool werkt natuurlijk maar bij benadering, dus schroom vooral niet om contact met ons op te nemen voor vrijblijvend adviesgesprek!

Gratis waardebepaling
Aanbod in de wijk
Direct contact opnemen

Meer weten over deze wijk?

Neem contact op