Huizen te koop in Braken-West te Drunen | Wijkinformatie
Braken-West

Op steenworp van het centrum

Ben jij op zoek naar een huis in Braken-West te Drunen? Of overweeg je juist een woning te koop aan te bieden? Carré de Wit makelaardij kent Braken-West in Drunen door en door en heeft reeds diverse mooie huizen en appartementen mogen laten passeren. Braken-West is een rustige en kindvriendelijke wijk nabij het centrum om heerlijk te wonen. Op deze pagina lees je alle relevante wijkinformatie.

Bekijk woningaanbod
Wijkinformatie

Dé kenmerken

Braken-West is gunstig gelegen nabij het centrum van Drunen, waardoor bewoners gemakkelijk toegang hebben tot voorzieningen zoals winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer. De wijk heeft ook goede verbindingen met de omliggende steden zoals ‘s-Hertogenbosch en Tilburg via de nabijgelegen snelwegen.

Braken-West staat bekend om zijn groene omgeving. Er zijn diverse parken en groenstroken in de buurt waar bewoners kunnen genieten van wandelingen, fietstochten en ontspanning in de natuur. Het nabijgelegen Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen biedt uitgebreide mogelijkheden voor outdoor activiteiten.

In Braken-West vind je een gevarieerd aanbod aan woningen, waaronder vrijstaande huizen, twee-onder-een-kapwoningen en rijtjeshuizen. De architectuur van de huizen is over het algemeen modern en er zijn verschillende bouwstijlen vertegenwoordigd. Er zijn zowel koop- als huurwoningen beschikbaar, waardoor er voor verschillende woonbehoeften en budgetten iets te vinden is.

Braken-West heeft een aantal voorzieningen die het dagelijks leven gemakkelijk maken. Er zijn scholen, zoals basisschool Wereldwijs,  kinderdagverblijven (o.a. Plepje) en speelplaatsen in de buurt, wat de wijk ideaal maakt voor gezinnen met kinderen. Daarnaast zijn er diverse sportfaciliteiten, supermarkten (o.a. Lidl) en andere winkels in de nabije omgeving.

Zie jij jezelf al wonen in Braken-West te Drunen?

  • Basisschool Wereldwijs
  • Supermarkt Lidl
  • Cafés, waaronder De Zeuve Lantaarns en Wijnand van Delft
  • Bouwmarkt Hubo
  • Van kapper tot cafetaria
  • Kinderdagverblijf Plepje
Weten wat jouw huis waard is?

Gratis waardebepaling

Overweeg je Braken-West te Drunen te verlaten of wil je juist binnen de wijk een ‘move’ maken? Met onze Gratis waardebepaling weet je direct wat je woning binnen de huidige woningmarkt waard is. Onze online tool werkt natuurlijk maar bij benadering, dus schroom vooral niet om contact met ons op te nemen voor vrijblijvend adviesgesprek!

Gratis waardebepaling
Direct contact opnemen

Meer weten over deze wijk?

Neem contact op