Huizen te koop in Braken-Oost te Drunen | Wijkinformatie
Braken-Oost

Op steenworp van het centrum

Ben jij op zoek naar een huis in Braken-Oost te Drunen? Of overweeg je juist een woning te koop aan te bieden? Carré de Wit makelaardij kent Braken-Oost in Drunen tot in detail en heeft reeds diverse mooie woningen mogen laten passeren. Braken-Oost is een groene, rustige en kindvriendelijke wijk nabij het centrum met alle gewenste voorzieningen op loopafstand. Op deze pagina lees je alle relevante wijkinformatie.

Bekijk woningaanbod
Wijkinformatie

Dé kenmerken

Braken-Oost is gunstig gelegen nabij het centrum van Drunen en biedt gemakkelijke toegang tot de snelweg A59, waardoor het een ideale locatie is voor forenzen die werken in nabijgelegen steden zoals ‘s-Hertogenbosch, Tilburg en Breda.

De wijk Braken-Oost staat bekend om zijn groene omgeving en natuurschoon. In de buurt vind je prachtige natuurgebieden zoals Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, een uitgestrekt gebied van zandduinen en bossen waar je kunt genieten van wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten.

Hoewel Braken-Oost een rustige woonwijk is, zijn er voldoende voorzieningen in de buurt om aan de behoeften van de bewoners te voldoen. Het centrum van Drunen biedt een scala aan winkels, supermarkten, restaurants, cafés en andere essentiële voorzieningen. Voor gezinnen met kinderen zijn er verschillende basisscholen en de middelbare school d’Oultremont College.

In Braken-Oost vind je een divers aanbod van woningen, variërend van eengezinswoningen tot appartementen. De architectuur varieert van modern tot traditioneel, en er zijn verschillende bouwstijlen om uit te kiezen, afhankelijk van je voorkeur en budget.

Zie jij jezelf al wonen in Braken-Oost te Drunen?

  • Middelbare school d’Oultremont College
  • Supermarkt Aldi
  • Sportfaciliteiten, waaronder DAK atletiek en
  • Bouwmarkt Hubo
  • Van autogarage tot dierenkliniek
  • Kinderdagverblijf Stapperdestap
Weten wat jouw huis waard is?

Gratis waardebepaling

Overweeg je Braken-Oost te Drunen te verlaten of wil je juist binnen de wijk een ‘move’ maken? Met onze Gratis waardebepaling weet je direct wat je woning binnen de huidige woningmarkt waard is. Onze online tool werkt natuurlijk maar bij benadering, dus schroom vooral niet om contact met ons op te nemen voor vrijblijvend adviesgesprek!

Gratis waardebepaling
Direct contact opnemen

Meer weten over deze wijk?

Neem contact op
flying-popup

Welkom Thuis magazine

Lees nu de nieuwe Welkom Thuis
Magazine

Lees meer