Open Huizen Dag 2022 Waalwijk en omgeving | Carre De Wit
nvm open huizen dag 2022 waalwijk
Afspraak

Direct afspraak inplannen met één van onze makelaars

Heel Nederland zit met woonvragen. Misschien ben je benieuwd naar de waarde van je woning of overweeg je om je huis te verkopen. Natuurlijk wil je dan weten of er ook een mooi nieuw huis voor jou beschikbaar is op een goede locatie.

Anderzijds heb je misschien een prachtig huis en wil je verduurzamen, maar weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken.

Je kunt daarom een afspraak maken met één van onze makelaars voor vrijblijvend advies. Via ons contactformulier kun je een afspraak aanvragen. Vrijblijvend is in dit geval dus zonder verplichting en/of zonder kosten.

Contact

Marijn

Makelaar en taxateur
Contact

Marcello

Welkom Thuis | Makelaar

Hoi, mijn naam is Marcello.  Ondanks dat ik al jaren geleden het makelaarsvak in wilde heeft het geduurd tot 2016 dat ik echt gestart ben. Maar dan ben ik ook gelijk gestart met Carré makelaars. In 2019 hebben we De wit makelaardij overgenomen. Dan weet je gelijk waarom ons bedrijf Carré De Wit makelaardij heet.

 

Naast dat makelaar mijn werk is, is. het ook mijn hobby. Iedere bezichtiging is een nieuwe kans om mensen te helpen om hun droomhuis te vinden. Naast mijn werk ben ik verzot op het bourgondische leven en zeker niet op de laatste plaats mijn gezin. Marieke…inderdaad, ze werkt ook in de zaak. Samen met onze twee zoons, wonen we in Sprang-Capelle, zijn we dol op theater en muziek.

Welkom thuis

We helpen je graag