Open Huizen Dag 2022 Waalwijk en omgeving | Carre De Wit
nvm open huizen dag 2022 waalwijk
Afspraak

Direct afspraak inplannen met één van onze makelaars

Heel Nederland zit met woonvragen. Misschien ben je benieuwd naar de waarde van je woning of overweeg je om je huis te verkopen. Natuurlijk wil je dan weten of er ook een mooi nieuw huis voor jou beschikbaar is op een goede locatie.

Anderzijds heb je misschien een prachtig huis en wil je verduurzamen, maar weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken.

Je kunt daarom een afspraak maken met één van onze makelaars voor vrijblijvend advies. Via ons contactformulier kun je een afspraak aanvragen. Vrijblijvend is in dit geval dus zonder verplichting en/of zonder kosten.

Contact

Marijn Schalken

Makelaar en taxateur

Ik wil me graag even voorstellen, ik ben Marijn Schalken, makelaar en NVM-taxateur woonachtig in Vlijmen, werkzaam in de Langstraat. Ik ben een gezinsman en geniet enorm van mijn vrouw en onze twee kinderen; mijn zoon en dochter zijn alles voor mij. Wanneer ik niet aan het werk ben, vind ik het heerlijk om in de prachtige Loonse en Drunense Duinen te sporten, waar ik vaak ga hardlopen of mountainbiken.

Als makelaar heb ik al meer dan vijtien jaar ervaring in de makelaardij, wat me een uitgebreide kennis heeft gegeven van de lokale vastgoedmarkt. Ik ben er dan ook trots op dat ik mijn klanten kan helpen om hun ideale woning te vinden of hun huidige woning te verkopen. Ik ben erg nauwkeurig en ik zorg ervoor dat elk aspect van het proces tot in de puntjes wordt uitgevoerd.

Wat mij uniek maakt, is mijn persoonlijke benadering en mijn klantgerichte aanpak. Ik ben betrouwbaar en altijd bereid om mijn klanten te helpen, wat er ook gebeurt. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten zich op hun gemak voelen bij mij en ik doe er alles aan om een goede vertrouwensband met hen op te bouwen.

Dus als je op zoek bent naar een ervaren en deskundige NVM-taxateur en makelaar, dan ben ik de persoon die je zoekt. Ik sta klaar om je te helpen bij het vinden van je droomwoning, het verkopen van je huidige woning of het maken van een woningtaxatie . Neem gerust contact met me op en ik zal je graag van dienst zijn.

Contact

Marcello

Welkom Thuis | Directeur

Als bevlogen ondernemer met een groot hart voor mensen heb ik in 2016 Carré makelaars opgericht, in 2019 heb ik de Wit makelaardij overgenomen en is Carré De Wit makelaardij een feit geworden. Naast mijn liefde voor design en creativiteit, vind ik het belangrijk om processen goed te laten verlopen voor mijn klanten en ze altijd klantgericht te benaderen.

Ik geloof dat uniek, persoonlijk en betrouwbaar de drie kernwoorden zijn die mij het beste omschrijven. Samen met mijn vrouw Marieke run ik Carré de Wit makelaardij en we hebben twee fantastische zonen, Lucas (18) en Timo van 15 jaar.

Naast mijn werk ben ik ook gepassioneerd over theater en speel ik zelf graag mee in een theatergroep. Zowel op het podium als achter de schermen ben ik te vinden en dit zie je ook terug in mijn liefde voor video maken. Hoewel ik vroeger liever achter de camera stond, laat ik dat nu over aan mijn jongste zoon terwijl onze oudste straalt wanneer hij op het podium staat te zingen of gitaar te spelen.

Tot slot ben ik een echte bourgondiër en geniet ik van lekker eten. Maar bovenal geniet ik van het contact met mensen en het helpen van klanten bij het maken van een stap om hun woondromen te realiseren. Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen bij mij en met plezier met mij spreken, en ik doe er dan ook alles aan om dit waar te maken.

Welkom thuis

We helpen je graag