Carré De Witbier met mango | Proef de Toekomst - Carré De Wit
Een glas amberkleurig bier met een fijne schuimkraag staat op een vensterbank met op de achtergrond een raam dat uitzicht biedt op een tuin met weelderige groene planten en oranje vruchten.
Elke fles van dit bier is een herinnering aan uw nieuwe huis.

Unieke Herinneringen Creëren

Speciaal ontworpen met een afbeelding van uw nieuwe woning, wordt deze fles een blijvend aandenken aan dit belangrijke moment in uw leven.

Culinaire Inspiratie: Mango-Witbier Kip Gebruik uw welkomstgeschenk in de keuken door onze Mango-Witbier Kip op de Kamado BBQ te bereiden. Marineer kippenpoten in een mengsel van Mangootje, verse mangopuree, knoflook, honing en een snufje zout en peper voor een verrassend gerecht.

Deel en Verbind Deel uw ervaringen en vieringen door foto’s of video’s met ons te delen. Laat ons zien hoe u geniet van het Mangootje bier in uw nieuwe woning.

Recepten met Carre De Witbier met Mango
Carré De Witbier met Mango

Exclusief voor U

Dit bijzondere bier is exclusief verkrijgbaar bij Carré De Wit makelaardij. Wilt u nog meer proeven? Bestel eenvoudig extra flessen met een passend etiket via deze website, mocht het bier naar meer smaken. Klik op de link om uw bestelling te plaatsen.

flying-popup

Welkom Thuis magazine

Lees nu de nieuwe Welkom Thuis
Magazine

Lees meer