Carré De Witbier met mango | Proef de Herinnering - Carré De Wit
Een glas amberkleurig bier met een fijne schuimkraag staat op een vensterbank met op de achtergrond een raam dat uitzicht biedt op een tuin met weelderige groene planten en oranje vruchten.
Een speciale fles voor u.

Een Blijvend Aandenken

Uw speciale fles, met een afbeelding van uw verkochte woning, dient als een persoonlijke herinnering aan uw vorige thuis.

Inspiratie voor een Afscheidsdiner

Neem een stukje herinnering mee en probeer onze Mango-Witbier Kip op uw volgende BBQ. Dit recept gebruikt het Mangootje om een unieke smaak aan de kip te geven, ideaal voor een afscheidsfeest. Maar u kunt het natuurlijk ook feestelijk uitschenken bij een gelegenheid.

Deel Uw Herinneringen

Deel uw ervaringen en vieringen door foto’s of video’s met ons te delen. Laat ons zien hoe u geniet van het Mangootje bier. Deel deze speciale momenten en laat ons samen terugblikken op de mooie tijden.

Blijf Verbonden

Ook na de verkoop en opdrinken van dit bier kunt u dit heerlijke bier blijven bestellen. Klik op de link om een heerlijke fles Carré De Witbier (Mangootje) met een leuk etiket aan te schaffen of cadeau te geven.

Recepten met Carre De Witbier met Mango
Carré De Witbier met Mango

Exclusief voor U

Dit bijzondere bier is exclusief verkrijgbaar bij Carré De Wit makelaardij. Wilt u nog meer proeven? Bestel eenvoudig extra flessen met een passend etiket via deze website, mocht het bier naar meer smaken. Klik op de link om uw bestelling te plaatsen.