Vakantie groeten - Carré De Wit
Artikel

Vakantie groeten

  • Nieuws

Wat een heerlijk vooruitzicht, de zomervakantie staat voor de deur! We willen je graag op de hoogte brengen van onze bereikbaarheid tijdens deze gezellige periode. Maak je geen zorgen, we blijven gewoon beschikbaar, zelfs als we ons even onderdompelen in vakantiepret!

We hebben een team van enthousiaste avonturiers die eropuit trekken. Marcello is klaar om te genieten van de zon en ontspanning op het prachtige eiland Kos in Griekenland. Terwijl hij zich tegoed doet aan de Griekse gastvrijheid, kun je nog steeds op onze hulp rekenen. We zijn bereikbaar via telefoon, WhatsApp en e-mail, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Na Marcello’s welverdiende rust kijken Marijn, Kayleigh en Manon ernaar uit om hun eigen avonturen te beleven. Manon heeft al plannen gemaakt om in Florence heerlijke wijntjes uit de muur te proeven. Kayleigh gaat heerlijk genieten in haar nieuwe woning en Marijn staat te popelen om de smaken en culturen van het verre oosten te ontdekken.

Hoewel ons team iets kleiner is tijdens de vakantie, hebben we ervoor gezorgd dat er altijd iemand op kantoor is om je van dienst te zijn. En omdat we dol zijn op een beetje vakantiesfeer, hebben we genoeg Carré De Wit Makelaardij strandballen beschikbaar! Als je er eentje wilt bemachtigen, kom dan gerust langs ons kantoor om er een op te halen. Zo kun je op het strand of bij het zwembad in stijl ontspannen.

Dus als er in de weken dat Marcello afwezig is (tweede helft juli) iets dringends is, neem dan eerst contact op met ons kantoor op (0416) 85 39 00.

Namens ons team willen we je een onvergetelijke zomer toewensen, vol vrolijke momenten en ontspanning. We kunnen niet wachten om na onze vakantie weer vol energie voor je klaar te staan!

Met zonnige en warme groeten,

Manon, Marijn, Kayleigh, Marieke + Marcello

Woning check

Weet jij wat je woning waard is?

Gratis woningcheck