Mijn favorieten

Workshops

Om je helemaal thuis te laten voelen in je huis óf om je huis nog beter in de markt te zetten organiseren wij elke maand een unieke workshop. Tijdens deze workshop kun je als koper én verkoper aan de slag gaan met de interieurstyling van je (nieuwe) huis. Interieur-architect en styliste Vere Gijselhart zal deze workshop geven. De workshop is gratis en bovendien mag je 1 introducé meenemen.

Wat kun je verwachten tijdens deze workshop?
  • Persoonlijk interieur advies
  • Hapje en drankje
  • Een moodboard van 1 kamer in jouw huis

Programma
Je mag samen met een vriend(in) aan de slag. Aan de slag om die ene kamer in je huis (opnieuw) in te richten. Dit doe je niet alleen, maar samen met onze huisstyliste Vera Gijselhart. Vera heeft heel veel interieurbladen verzameld, waarin je naar hartelust kan bladeren en knippen. Samen met Vera ga je een moodboard maken en krijg je persoonlijke tips en trucs voor je inrichting.

Dit allemaal onder het genot van thee en chocolade. Later op de avond schenken wij natuurlijk ook een lekker wijntje of iets fris. Na afloop van de workshop heb je voldoende ideeën om je (nieuwe) huis in te richten. Uiteraard mag je ook het moodboard mee naar huis nemen.

Tijd
We starten om 19:30 uur en om circa 22:00 / 22:30 uur is de workshop voorbij.

Locatie
De workshops vinden plaats op ons kantoor in Waalwijk: Mr. van Coothstraat 1.

Foto’s meenemen
Neem een aantal foto’s mee van de ruimte / kamer die je wil inrichten, dan kan Vera je daarop persoonlijk advies geven. Maak van deze ruimte een aantal overzichtsfoto’s en enkele detailfoto’s. Dat mag gewoon op je telefoon. Je kan ze ook uitgeprint meenemen.

Data
Wil je een gezellige en inspirerend avond beleven? Schrijf je dan snel in voor 1 van de volgende data. Je bent van harte welkom!
  • 24 maart 2020
  • 30 juni 2020
  • 30 september 2020
  • 9 december 2020

Inschrijven
Je kan je inschrijven door een e-mail te sturen naar info@carredewit.nl of stuur een Whatsapp naar 0416 853 900. Na aanmelding ontvang je van ons alle informatie. De workshop start om 19:30 uur.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring