Mijn favorieten

Workshops

Om je helemaal thuis te laten voelen in je huis óf om je huis nog beter in de markt te zetten organiseren wij elke maand een unieke workshop. Tijdens deze workshop kun je als koper én verkoper aan de slag gaan met de interieurstyling van je (nieuwe) huis. Interieurstyliste Anne Visser (bekend van o.a. een dubbeltje op z’n kant) zal deze workshop geven. De workshop is gratis en bovendien mag je 1 introducé meenemen.

Wat kun je verwachten tijdens deze workshop?
  • Persoonlijk interieur advies
  • Hapje en drankje
  • Een moodboard van 1 kamer in jouw huis

Programma
Je mag samen met een vriend(in) aan de slag. Aan de slag om die ene kamer in je huis (opnieuw) in te richten. Dit doe je niet alleen, maar dat doe je samen met onze huisstyliste Anne Visser. Anne heeft heel veel interieurbladen verzameld, daarin kun je naar hartelust bladeren en knippen. Samen met Anne ga je een moodboard maken en krijg je persoonlijke tips en trucs voor je inrichting.

Dit allemaal onder het genot van thee en chocolade en later op de avond schenken wij ook een lekker wijntje of iets fris. Na afloop van de workshop heb je voldoende ideeën om je (nieuwe) huis opnieuw in te richten. Je krijgt na afloop ook het moodboard mee naar huis.

Tijd
We starten om 19:30 uur en om circa 22:00 / 22:30 uur is de workshop voorbij.

Locatie
De workshops vinden plaats op ons kantoor in Waalwijk: Mr. van Coothstraat 1.

Foto’s meenemen
Als je een aantal foto’s wilt meenemen van de ruimte / kamer die je wilt inrichten, dan kan Anne je daarop persoonlijk advies geven. Maak van je kamer een paar overzichtsfoto’s en enkele detailfoto’s. Dat mag gewoon op je telefoon of print ze even uit.

Data
Wil je een gezellige en inspirerend avond beleven? Schrijf je dan snel in voor de komende datum. Je bent van harte welkom!

- Woensdag 15 mei
- Woensdag 19 juni
- Maandag 8 juli

Inschrijven
Je kan je inschrijven door een e-mail te sturen naar info@carredewit.nl of stuur een Whatsapp naar 06 27 36 99 05. Na aanmelding ontvang je van ons alle informatie. De workshop start om 19:30 uur.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring