Archief Binnenkort op Funda - Carré De Wit
Nog niet op Funda

Nieuw woningaanbod

Dagelijks voeren wij gesprekken om nieuwe woningen aan ons aanbod toe te voegen. Wij geven je alvast een preview van welke woningen binnenkort te koop komen en nu nog in de stille verkoop staan. Ben je geïnteresseerd of nieuwsgierig naar een woning, laat het ons weten!

Wij noteren jouw gegevens en houden je op de hoogte als er ontwikkelingen zijn.

Starterswoning

Waalwijk - Besoyen

Richtprijs € 375.000

Binnenkort

Ontdek binnenkort deze charmante, instapklare jaren 50 woning die een perfecte mix van karakter en modern comfort biedt. Gelegen in een sfeervolle buurt, straalt dit huis warmte en gezelligheid uit vanaf het moment dat je binnenstapt.

Buiten vind je een knusse tuin, ideaal voor ontspanning en gezellige bijeenkomsten. Met winkels, scholen en openbaar vervoer op loopafstand, biedt deze woning het gemak van het stadsleven met de rust van een sfeervolle buurt. Mis deze kans niet om in dit karaktervolle huis thuis te komen! Schrijf je in bij ons als zoeker.

Bezichtiging aanvragen

Buitenkans

Landgoed Driessen - Waalwijk

Richtprijs + € 700.000 - € 750.000

Binnenkort

Ben je op zoek naar een unieke woning in Landgoed Driessen? Deze prachtige woning voldoet volledig aan de modernste eisen, met domotica en aardwarmte als kenmerken. Recentelijk opgeleverd en volledig onder architectuur ingericht, biedt deze woning een schitterende keuken en eetkamer. Wil jij de kans krijgen om deze unieke woning te bewonen? Schrijf je dan nu in als zoeker en mis deze kans niet!

Bezichtiging aanvragen

Bungalow

Waalwijk

€ 825.000,- k.k.

Binnenkort

Een prachtig gemoderniseerde bungalow in het hart van Waalwijk! Met meer dan 150m2 aan woonoppervlakte, genesteld op een ruim perceel met een zonnige tuin op het zuiden en het westen, biedt deze woning een oase van rust en comfort. Volledig geïsoleerd en uitgerust met zonnepanelen, garandeert deze bungalow niet alleen een duurzame levensstijl, maar ook lagere energierekeningen. In 2019 onderging de woning een duurzame renovatie, waardoor het een moderne uitstraling heeft gekregen en klaar is voor de toekomst. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek uw toekomstige thuis!

Bezichtiging aanvragen